Website is vernieuwd

07-10-2021

HOERA, m’n website is vernieuwd en weer up to date!

Wat er nu op staat klopt weer aardig met wat ik zoal doe. De komende weken ga ik de site nog meer vullen, zo komen er sowieso nog meer mappen in het portfolio te staan.

Ook komen er nog groene initiatieven waar ik aan deelneem bij. Want er is zoveel groens te doen, er is werk aan de winkel! Maar deze digitale klus is in ieder geval klaar nu 🙂

Inspiratiekaart 'Energie'

Alle kleuren van de regenboog. Iedere kleur heeft een eigen karakter, een eigen energie. Ik word altijd vrolijk van veel verschillende kleuren bij elkaar, daar krijg ik energie van. In de natuur kun je veel kleuren vinden, zeker als je goed kijkt. Een manier om veel verschillende stukjes kleur te vinden is door een wandeling te maken waarbij je kleurensnippers (die je vooraf uit bijv. een tijdschrift hebt gescheurd) meeneemt. Dus een snipper rood, geel, blauw, oranje, groen, paars, en als je wilt nog andere kleuren die je aanspreken. Stop de snippers kleur in een envelop. Nu kun je op pad. Pak een snipper in je hand en kijk of je ergens op de grond of in de berm / het bos, waar je dan ook bent, iets ziet met dezelfde kleur of een stukje van dezelfde kleur. Maak er een foto van of raap het op als dit kan. Probeer op deze manier zoveel mogelijk kleuren te vinden. Je vindt vast veel kleuren, de hele wereld is gekleurd! Maak thuis een (digitale) collage van je vondsten, dat wordt zeker een kleurrijk geheel.