Website is vernieuwd

07-10-2021

HOERA, m’n website is vernieuwd en weer up to date!

Wat er nu op staat klopt weer aardig met wat ik zoal doe. De komende weken ga ik de site nog meer vullen, zo komen er sowieso nog meer mappen in het portfolio te staan.

Ook komen er nog groene initiatieven waar ik aan deelneem bij. Want er is zoveel groens te doen, er is werk aan de winkel! Maar deze digitale klus is in ieder geval klaar nu 🙂

Inspiratiekaart 'Het groene hart'

De lente is nu echt losgebarsten! De regen en het warmere weer heeft alles in 'no time' tot leven gebracht. Je kunt nu buiten dan ook heel veel tinten groen vinden. Die vele tinten verdwijnen als het echt zomer wordt, dan is alles meer dezelfde tint en ook een diepere kleur groen. Dat bedenk ik niet, das echt waar, let er maar eens op. Verzamel buiten 5 verschillende tinten groen. Dit kunnen bladeren zijn, bloemschermen, grassen etc. Pak dan een vel papier en waterverf. Schilder een hartje in het midden in de lichtste tint groen die je hebt gevonden. Meng dan de 2de tint groen en schilder een groter hart in deze tint om het eerste hart. Meng zo ook de andere tinten groen totdat je een groot groen hart hebt in 5 tinten groen. Laat drogen en knip het hart uit. Leg de gevonden natuurlijke tinten groen om het hart heen of rangschik ze er bovenop.