Website is vernieuwd

07-10-2021

HOERA, m’n website is vernieuwd en weer up to date!

Wat er nu op staat klopt weer aardig met wat ik zoal doe. De komende weken ga ik de site nog meer vullen, zo komen er sowieso nog meer mappen in het portfolio te staan.

Ook komen er nog groene initiatieven waar ik aan deelneem bij. Want er is zoveel groens te doen, er is werk aan de winkel! Maar deze digitale klus is in ieder geval klaar nu 🙂

Inspiratiekaart 'stilte'

Tijd voor jezelf. In de wintertijd trekt de natuur zich terug. Misschien kun jij hier nu ook even tijd voor nemen? Met een wandeling in de frisse buitenlucht of binnen met een kop thee bijvoorbeeld. Meer hoeft het niet te zijn. De volgende eenvoudige tekenopdracht past hier goed bij. Zet een rustig muziekje op en pak een vel papier en kleurpotloden. Ga op de muziek met een kleur naar keuze golvende lijnen maken. Hoe maakt niet uit, het kan niet fout. Als de muziek is afgelopen dan zet je ergens op het papier een cirkel ter grootte van een sinaasappel. Kleur nu deze cirkel stukje bij beetje in. In de kleuren die je wilt. Laat je leiden door de lijnen die door de cirkel lopen. Er ontstaat een cirkel vol kleur, een soort toverbal. Knip de cirkel uit en geef hem een mooi plekje.