Website is vernieuwd

07-10-2021

HOERA, m’n website is vernieuwd en weer up to date!

Wat er nu op staat klopt weer aardig met wat ik zoal doe. De komende weken ga ik de site nog meer vullen, zo komen er sowieso nog meer mappen in het portfolio te staan.

Ook komen er nog groene initiatieven waar ik aan deelneem bij. Want er is zoveel groens te doen, er is werk aan de winkel! Maar deze digitale klus is in ieder geval klaar nu 🙂

Inspiratiekaart 'Geluid'

De eerste maanden van het jaar verlangen we vaak naar de lente. De lente met al haar frisse kleuren, vogelgeluiden, nieuw leven. Het duurt alleen nog even voordat het zover is! Ook in de winter zijn er vogelgeluiden en andere geluiden te horen. Probeer de volgende oefening maar eens uit. Zoek een plek in de natuur waar je even rustig stil kunt worden. Ga staan met je ogen dicht en neem een moment om 'te stillen'. Ga dan luisteren naar wat je hoort. Probeer een tiental verschillende geluiden te onderscheiden. Dit kunnen natuurgeluiden zijn zoals de wind, vogels, regen, gekraak van bladeren, maar ook verkeersgeluiden, stemmen..... Laat je verrassen door de diversiteit van de geluiden van de winter!