Zomertraining

"Hoe als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was", dichter Bert Schierbeek beschrijft hier de kern van de zomertraining. Op een losse en luchtige manier geef je kleur en vorm aan jouw indrukken van de zomer. We werken binnen, maar zeker ook buiten onder het groene bladerdak van de beuken. Je hebt de tijd en ruimte.

Inschrijven

Heb jij zin om jezelf in het zonnetje te zetten? Dat kan op onderstaande dinsdagmiddagen en donderdagochtenden. Schrijf je in en doe mee deze zomer!

Training 1

Dinsdag 4 juni 2024
Dinsdag 11 juni
Dinsdag 18 juni
Dinsdag 25 juni
Dinsdag 2 juli
(nog 4 plekken vrij)

Training 2

Donderdag 6 juni 2024
Donderdag 13 juni
Donderdag 20 juni
Donderdag 27 juni
Donderdag 4 juli
(nog 6 plekken vrij)

Inhoud

Color blocking
Kleurcontrasten
Zien, ruiken en voelen
Ruimte innemen en scheppen

 

 

In de zomertraining word je losjes aan het werk gezet. Dit gaat als vanzelf door prikkelende kleurrijke activiteiten die elkaar logisch opvolgen. En altijd iets opleveren. Er is tijd en ruimte om even door het bos te wandelen of om met een kop koffie of thee op het terras te zitten. We gaan richting zomervakantie, in de training mag je je tempo al wat verlagen. Je werkt met kleurpotloden, verschillende soorten krijt, verf, klei en natuurlijk bloemen. Alles ligt klaar voor gebruik te wachten op jou. Je hoeft alleen maar te komen en te genieten. Zodat je al snel zult zeggen:

"Yes, weer naar Rianne's bosje! Samen creatief zijn, puur genieten"

Bekijk alle trainingen