Wintertraining

"Winter. Je ziet weer de bomen door het bos, en dit licht is geen licht maar inzicht: er is niets nieuws zonder de zon". Herman de Coninck dicht hier over inzicht. De wintertraining is gericht is op rust en stilte, op je binnenwereld. Zonder verstoring is er alle aandacht voor jou en de keuzes die je maakt en vormgeeft. Een cadeau voor jezelf.

Inschrijven

Heb jij zin om in je schulp te kruipen en tijd voor jezelf te reserveren? Dat kan op onderstaande data. Schrijf je in en doe mee deze winter!

Training 1

dinsdag 9 januari
dinsdag 16 januari
dinsdag 23 januari
dinsdag 30 januari
dinsdag 6 februari
Gestart. Volgend jaar weer een kans!

Training 2

donderdag 11 januari
donderdag 18 januari
donderdag 25 januari
donderdag 1 februari
donderdag 8 februari
Te laat... Volgend jaar weer een kans!

Inhoud

collage, art journaling
werking van licht en donker
luisteren, voelen en kijken
punt, lijn, vlak, lichaam

De winter is het seizoen van rust en verstilling. Buiten lijkt alles in rust, de natuur verzamelt kracht.

Net zoals de natuur mag je je tijdens de wintertraining terugtrekken en je aandacht naar binnen richten. Met potlood, inkt, aquarel, wol en natuurlijke materialen geef je laag voor laag vorm aan de winter en jouw binnenwereld. Transparant, zacht gekleurd, in zwart-wit, in natuurtinten of met een fel accent. Zo krijgt de winter extra glans en levendigheid. Er is rust om je heen en steeds meer ruimte in je hoofd.

"In een prachtige, bosrijke omgeving kom ik elke keer weer tot mezelf bij Rianne. Door de diepere lagen van mijn creatieve zijn aan te raken".

 

Bekijk alle trainingen