Lentetraining

"Er is iets in de zang van een merel. Het is voorjaar, je wordt wakker. Er is iets in je dat leeg is en het stroomt vol met het zingen van die merel". Rutger Kopland raakt de kern van de lentetraining: wakker worden, je creativiteit in beweging zetten, nieuwe mogelijkheden verkennen, fris en met lef. Vrij en open, alles is nog mogelijk.

Inschrijven

Heb jij ook zo'n zin om het nieuwe van de lente te verwelkomen? Blok dan snel onderstaande data, schrijf je in en doe mee deze lente!

Training 1

Dinsdag 5 maart
Dinsdag 12 maart
Dinsdag 19 maart
Dinsdag 26 maart
Dinsdag 2 april
(nog 4 plekken vrij)

Training 2

Donderdag 7 maart
Donderdag 14 maart
Donderdag 21 maart
Donderdag 28 maart
Donderdag 4 april
(nog 6 plekken vrij)

Inhoud

aquatint en aquarel
kleurencirkel en chakra's
luisteren, ruiken en kijken
groeivormen en metamorfose

De lentetraining is de meest vrije seizoentraining. In de lente hangt er van alles 'in de lucht'!

Er is veel ruimte voor het verkennen van nieuwe technieken en experimenteren. Een nieuwe lente, een nieuw geluid! Startend met iets kleins kan het al snel uitgroeien tot een voor jou passend formaat. Je werkt onder meer met (pastel)krijt, een vleugje wol en natuurlijk materiaal, aquarelverf en inkt in alle kleuren. Je verbeelding ontvouwt zich vergelijkbaar met het ontrollen van bladeren, openbloeien van bloesem en het openbarsten van eieren. Gericht op de toekomst, licht en sprankelend

"Door de fantastische voorbereiding van Rianne kan ik me laten meedrijven op mijn fantasie. Mijn creativiteit wordt ter plekke aangeboord."

 

 

Bekijk alle trainingen