Herfsttraining

"Ja, daar ga je, met wind mee, laat maar waaien, laat maar gaan". Dichter Karel Eykman typeert hier de sfeer van de herfsttraining. Moeiteloos en ontspannend, je hebt wind mee en kunt je volop uitleven. Met grote gebaren als je wilt en een overvloed aan materialen. Een training die letterlijk rijk gevuld is.

Inschrijven

Heb jij zin om deze herfst in geuren en kleuren mee te maken? Dat kan op onderstaande dinsdagmiddagen of donderdagochtenden. Schrijf je in en doe mee!

Training 1

dinsdag 24 oktober
dinsdag 31 oktober
dinsdag 7 november
dinsdag 14 november
dinsdag 21 november
GESTART, volgend jaar weer een kans!

Training 2

donderdag 26 oktober
donderdag 2 november
donderdag 9 november
donderdag 16 november
donderdag 23 november
GESTART, volgend jaar weer een kans!

Inhoud

Action painting
Ruiken, zien en proeven
Land art
Gestaltwetten in de natuur

 

De herfst is een onstuimig seizoen, met vaak veel wind en regen. En daar maken we gebruik van in de training!

De kleuren zijn doorleefd, de geuren intens en aards. Bladeren in allerlei kleuren en vormen vallen van de bomen. Vruchten, noten en zaden zijn volop voorradig. Het meest prachtige materiaal ligt letterlijk voor het oprapen. Een feest om mee te werken. Gecombineerd met verf, klei en wol en met gebruik van verschillende technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je op jouw manier werken en verbeelden hoe de herfst er volgens jou uitziet.

"Positief overweldigend. Met oog voor de eenheid en de schoonheid van de natuur. Die natuur is de basis voor de creatieve activiteiten"

 

 

 

 

 

Bekijk alle trainingen