Open Atelier!

16-05-2023

 

Op zondag 9 juli zet Meer Tinten Groen van 11.00 – 16.00 uur de deuren van haar atelier open! Iedereen die interesse heeft in het volgen van een training in creativiteit of het leuk vindt om even binnen te lopen is welkom.

Wat is er allemaal te zien en te doen?

  • informatie over de nieuwe seizoentrainingen
  • informatie over de jaartraining ‘Contact met je natuur’
  • demo’s van de trainingen door cursisten
  • werkboeken van cursisten
  • mini-expo van werkstukken van cursisten
  • mogelijkheid tot aanmelden voor alle trainingen

Behalve in het atelier zijn er ook in de groene omgeving van Meer Tinten Groen (het bos) werken van cursisten gepresenteerd.

De uitgelezen kans om kennis te maken met de rust en ruimte bij Meer Tinten Groen! Dus kom gezellig langs om de sfeer te proeven en te genieten van de groene omgeving. De koffie en thee staan vanaf 11.00 uur voor je klaar!

Graag tot dan, met een groene groet,  Rianne

 

 

 

Inspiratiekaart 'Geluid'

De eerste maanden van het jaar verlangen we vaak naar de lente. De lente met al haar frisse kleuren, vogelgeluiden, nieuw leven. Het duurt alleen nog even voordat het zover is! Ook in de winter zijn er vogelgeluiden en andere geluiden te horen. Probeer de volgende oefening maar eens uit. Zoek een plek in de natuur waar je even rustig stil kunt worden. Ga staan met je ogen dicht en neem een moment om 'te stillen'. Ga dan luisteren naar wat je hoort. Probeer een tiental verschillende geluiden te onderscheiden. Dit kunnen natuurgeluiden zijn zoals de wind, vogels, regen, gekraak van bladeren, maar ook verkeersgeluiden, stemmen..... Laat je verrassen door de diversiteit van de geluiden van de winter!