Open Atelier!

16-05-2023

 

Op zondag 9 juli zet Meer Tinten Groen van 11.00 – 16.00 uur de deuren van haar atelier open! Iedereen die interesse heeft in het volgen van een training in creativiteit of het leuk vindt om even binnen te lopen is welkom.

Wat is er allemaal te zien en te doen?

  • informatie over de nieuwe seizoentrainingen
  • informatie over de jaartraining ‘Contact met je natuur’
  • demo’s van de trainingen door cursisten
  • werkboeken van cursisten
  • mini-expo van werkstukken van cursisten
  • mogelijkheid tot aanmelden voor alle trainingen

Behalve in het atelier zijn er ook in de groene omgeving van Meer Tinten Groen (het bos) werken van cursisten gepresenteerd.

De uitgelezen kans om kennis te maken met de rust en ruimte bij Meer Tinten Groen! Dus kom gezellig langs om de sfeer te proeven en te genieten van de groene omgeving. De koffie en thee staan vanaf 11.00 uur voor je klaar!

Graag tot dan, met een groene groet,  Rianne

 

 

 

Inspiratiekaart 'Het groene hart'

De lente is nu echt losgebarsten! De regen en het warmere weer heeft alles in 'no time' tot leven gebracht. Je kunt nu buiten dan ook heel veel tinten groen vinden. Die vele tinten verdwijnen als het echt zomer wordt, dan is alles meer dezelfde tint en ook een diepere kleur groen. Dat bedenk ik niet, das echt waar, let er maar eens op. Verzamel buiten 5 verschillende tinten groen. Dit kunnen bladeren zijn, bloemschermen, grassen etc. Pak dan een vel papier en waterverf. Schilder een hartje in het midden in de lichtste tint groen die je hebt gevonden. Meng dan de 2de tint groen en schilder een groter hart in deze tint om het eerste hart. Meng zo ook de andere tinten groen totdat je een groot groen hart hebt in 5 tinten groen. Laat drogen en knip het hart uit. Leg de gevonden natuurlijke tinten groen om het hart heen of rangschik ze er bovenop.