Geslaagd Open Atelier

10-07-2023

 

 

Dankjewel aan iedereen die gisteren het open atelier heeft bezocht. Fijn dat zo veel mensen de hitte trotseerden en een kijkje kwamen nemen!

Nog fijner dat er veel mensen hebben ingeschreven voor de trainingen!! Eén groep van de nieuwe trainingen, de herfsttraining op dinsdagmiddag, zit zelfs al vol. Superleuk, ik heb er nu al zin in. Maar nu is het eerst tijd voor vakantie. Eind augustus pak ik de draad weer op. Mocht je nog willen inschrijven voor een training, check dan elders op de website waar nog plek is. Want ook al is het vakantie, inschrijven kan altijd!

Misschien is dat juist in de vakantie is een goed plan om te doen. Om te voorkomen dat je na je vakantie weer meteen in je oude ritme en gewoontes terugvalt. Je reserveert dan  in ieder geval tijd voor jezelf, je creativiteit en brengt een aantal dagdelen in het groen door, weg van beeldschermen en je telefoon. Ik hoor graag van je. Fijne vakantie!

Inspiratiekaart 'Herfst'

Hoera, het is weer herfst! Een seizoen waarin er veel verandert in de natuur: bladeren verkleuren en vallen van de bomen, paddenstoelen verschijnen, bloemen laten hun zaden vallen, het licht wordt zachter, de lucht vochtiger. Dieren en planten bereiden zich voor op de komende winter. Een ideale tijd om met een mand of tas het bos in te gaan en herfstschatten te verzamelen. Een leuke manier om dit te doen is via een 'scavenger hunt'. Een soort speurtocht in de natuur. Maak hiervoor voordat je vertrekt een lijstje met materialen die je wilt vinden. Een tiental stuks is voldoende. Wat kun je zoal op het lijstje zetten? Een eikel, een geel herfstblad, een groen glimmend blad, een stukje schors, een veer, een rode bes, een dennenappel, een grasspriet, een tak en een uitgebloeide bloem. Of 10 materialen met geur of 10 groentinten of 10 eikels van klein naar groot. Je kunt eindeloos variëren. Met kinderen is het altijd een succes. Maak weer thuis een plekje vrij voor je verzamelde materialen. Zo haal je de herfst een beetje in huis.