Data training Contact met je natuur

Goed dat je mee wilt doen met de training ‘Contact met je natuur’! In september zijn de nieuwe trainingen weer van start gegaan.  Coronaproof, en we werken sowieso veel buiten 🙂 De trainingen zijn op vrijdagochtend.

De training kost 150 euro voor 10 ochtenden. Dat is inclusief lesbrieven, materialen & hulpmiddelen, koffie/thee. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. En het is 1 keer per maand.

Ook al zijn de trainingen begonnen, soms kun je nog instromen. In groep 2 is momenteel nog 1 plekje vrij. Als je met een groep bent dan verzorg ik ook training of een workshop op maat. Bel of mail me, dan kijken we naar wat er kan.

Data 2021-2022

Training 1

10 september
8 oktober
5 november
10 december
14 januari
11 februari
11 maart
13 april
13 mei
10 juni

Reservedatum: 1 juli

Training 2

17 september
15 oktober
12 november
17 december
21 januari
18 februari
18 maart
20 april
20 mei
17 juni

Reservedatum: 1 juli

Inspiratiekaart 'stilte'

Tijd voor jezelf. In de wintertijd trekt de natuur zich terug. Misschien kun jij hier nu ook even tijd voor nemen? Met een wandeling in de frisse buitenlucht of binnen met een kop thee bijvoorbeeld. Meer hoeft het niet te zijn. De volgende eenvoudige tekenopdracht past hier goed bij. Zet een rustig muziekje op en pak een vel papier en kleurpotloden. Ga op de muziek met een kleur naar keuze golvende lijnen maken. Hoe maakt niet uit, het kan niet fout. Als de muziek is afgelopen dan zet je ergens op het papier een cirkel ter grootte van een sinaasappel. Kleur nu deze cirkel stukje bij beetje in. In de kleuren die je wilt. Laat je leiden door de lijnen die door de cirkel lopen. Er ontstaat een cirkel vol kleur, een soort toverbal. Knip de cirkel uit en geef hem een mooi plekje.