Data training Contact met je natuur

Leuk dat je mee komt doen met de jaartraining! Je gaat 1 vrijdagochtend per maand aan de slag en zult merken dat de sfeer en manier van werken iedere maand anders van karakter is. De groepen van deze training starten in september. Je kunt je al inschrijven voor het nieuwe trainingsjaar. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Als de groepen vol zitten dan is er een wachtlijst, soms komt er gedurende het trainingsjaar een plek vrij. De kosten zijn 175 euro voor 10 ochtenden, inclusief alles.

Om in te schrijven stuur je me mailtje met je naam, de naam van de training en je 06-nummer. Dan krijg je een bevestiging van je inschrijving. Als je na 2 dagen niets hebt ontvangen dan is er iets misgegaan. Check je spambox of stuur met een berichtje (06-11886126). Dan komt het alsnog goed. Ik ontmoet je graag in september!

Data 2023-2024

Training 1


data volgen nog

Training 2


data volgen nog

Training 3

data volgen nog

Inspiratiekaart 'Herfst'

Hoera, het is weer herfst! Een seizoen waarin er veel verandert in de natuur: bladeren verkleuren en vallen van de bomen, paddenstoelen verschijnen, bloemen laten hun zaden vallen, het licht wordt zachter, de lucht vochtiger. Dieren en planten bereiden zich voor op de komende winter. Een ideale tijd om met een mand of tas het bos in te gaan en herfstschatten te verzamelen. Een leuke manier om dit te doen is via een 'scavenger hunt'. Een soort speurtocht in de natuur. Maak hiervoor voordat je vertrekt een lijstje met materialen die je wilt vinden. Een tiental stuks is voldoende. Wat kun je zoal op het lijstje zetten? Een eikel, een geel herfstblad, een groen glimmend blad, een stukje schors, een veer, een rode bes, een dennenappel, een grasspriet, een tak en een uitgebloeide bloem. Of 10 materialen met geur of 10 groentinten of 10 eikels van klein naar groot. Je kunt eindeloos variëren. Met kinderen is het altijd een succes. Maak weer thuis een plekje vrij voor je verzamelde materialen. Zo haal je de herfst een beetje in huis.