Data training Contact met je natuur

In september starten de trainingen die 1 keer per maand zijn, alle groepen op vrijdagochtend. Hiervoor kun  je je niet meer inschrijven, deze trainingen zitten vol.

Wat wel kan is inschrijven voor een training of workshop op maat. Dit doe ik voor groepen tussen de 4 en 10 personen. Soms verzorg ik ook workshops op locatie. Vaak is dat voor groepen die groter dan 10 personen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail me, dan kijken we naar wat er kan.

Data 2022-2023

Training 1

9 september
30 september
4 november
2 december
13 januari
3 februari
3 maart
7 april
12 mei
2 juni

Training 2

16 september
21 oktober
11 november
9 december
20 januari
10 februari
10 maart
14 april
19 mei
9 juni

Training 3

23 september
28 oktober
18 november
16 december
27 januari
17 februari
17 maart
21 april
26 mei
16 juni

Inspiratiekaart 'Winter'

Het lied van de winter. Ga naar buiten en neem een stevig wit papier mee en een potlood. Zoek een stille plek op en ga zitten of sta stil. Luister naar de geluiden van de winter. Om nog beter te kunnen luisteren, gebruik je de techniek van het 'stillen'. Sluit je ogen en plaats je handen als kommetjes achter je oren. Luister nu naar de geluiden om je heen. Krakende takken, de wind, vogels, menselijke geluiden... Open je ogen weer en teken de geluiden die je hoort op het papier, zodat je 'het lied van de winter' krijgt. De wind kan een golvende lijn worden, vogelgeluiden kunnen puntjes en streepjes worden... Harde geluiden teken je groot en dik, zachte geluiden dun. Stilte kan een lange rechte lijn of een onderbreking worden. Een plotseling geluid een dikke stip of een vlek. Neem je tekening mee naar binnen en werk uit door de lijnen een kleur te geven of te verduidelijken.