Data training Contact met je natuur

Leuk dat je mee komt doen met de jaartraining! Je gaat 1 vrijdagochtend per maand aan de slag en zult merken dat de sfeer en manier van werken iedere maand anders van karakter is. De groepen van deze training starten in september. Je kunt je al inschrijven voor het nieuwe trainingsjaar. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Als de groepen vol zitten dan is er een wachtlijst, soms komt er gedurende het trainingsjaar een plek vrij. De kosten zijn 175 euro voor 10 ochtenden, inclusief alles.

Om in te schrijven stuur je me mailtje met je naam, de naam van de training en je 06-nummer. Dan krijg je een bevestiging van je inschrijving. Als je na 2 dagen niets hebt ontvangen dan is er iets misgegaan. Check je spambox of stuur met een berichtje (06-11886126). Dan komt het alsnog goed. Ik ontmoet je graag in september!

Data 2023-2024

Training 1


data volgen nog

Training 2


data volgen nog

Training 3

data volgen nog

Inspiratiekaart 'Het groene hart'

De lente is nu echt losgebarsten! De regen en het warmere weer heeft alles in 'no time' tot leven gebracht. Je kunt nu buiten dan ook heel veel tinten groen vinden. Die vele tinten verdwijnen als het echt zomer wordt, dan is alles meer dezelfde tint en ook een diepere kleur groen. Dat bedenk ik niet, das echt waar, let er maar eens op. Verzamel buiten 5 verschillende tinten groen. Dit kunnen bladeren zijn, bloemschermen, grassen etc. Pak dan een vel papier en waterverf. Schilder een hartje in het midden in de lichtste tint groen die je hebt gevonden. Meng dan de 2de tint groen en schilder een groter hart in deze tint om het eerste hart. Meng zo ook de andere tinten groen totdat je een groot groen hart hebt in 5 tinten groen. Laat drogen en knip het hart uit. Leg de gevonden natuurlijke tinten groen om het hart heen of rangschik ze er bovenop.