Inschrijven training Contact met je natuur

Goed dat je mee wilt doen met de training ‘Contact met je natuur’! Er zijn weer nieuwe trainingen gestart in september. Coronaproof, en we werken sowieso veel buiten 🙂 De trainingen zijn op vrijdag.

De training kost 150 euro voor 10 ochtenden. Dat is inclusief lesbrieven, materialen & hulpmiddelen, koffie/thee. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. En het is 1 keer per maand.

Ook al zijn de trainingen begonnen, soms kun je nog instromen. Als je met een groep bent dan verzorg ik ook training of een workshop op maat. Bel of mail me of stel je vraag via het contactformulier. Dan kijken we naar wat kan.

Data 2020-2021

Training 1

Vrij 11 september
Vrij 9 oktober
Vrij 6 november
Vrij 4 december
Vrij 8 januari
Vrij 5 februari
Vrij 5 maart
Vrij 2 april
Vrij 21 mei
Vrij 11 juni
Reservedatum: 2 juli

Training 2

Vrij 18 september
Vrij 16 oktober
Vrij 13 november
Vrij 11 december
Vrij 15 januari
Vrij 12 februari
Vrij 12 maart
Vrij 9 april
Vrij 28 mei
Vrij 18 juni
Reservedatum: 2 juli

Schrijf je hier in voor de training

  • (dd-mm-jjjj)
  • Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord dat deze gegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring.

Winter: KinderKompaskaart van december

Tovertak. Pak een wit papier en een wit vetkrijt of een kaars. Ga naar buiten en zoek een tak met een mooie vorm. Neem de tak mee naar binnen. Teken de tak met het witte krijt op het papier. Je ziet dus niet goed wat je doet. Teken lekker dik, doe meerdere pogingen om de tak te tekenen. Tover de tak tevoorschijn met ecoline. Nog meer toverzin? Ga dan nog een keer naar buiten om materialen te verzamelen en tover nog meer natuur tevoorschijn!

Lees meer