Inschrijven training Contact met je natuur

Goed dat je mee wilt doen met de training ‘Contact met je natuur’! Er zijn weer nieuwe trainingen gestart in september. Coronaproof, en we werken sowieso veel buiten 🙂 De trainingen zijn op vrijdag.

De training kost 150 euro voor 10 ochtenden. Dat is inclusief lesbrieven, materialen & hulpmiddelen, koffie/thee. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. En het is 1 keer per maand.

Ook al zijn de trainingen begonnen, soms kun je nog instromen. Als je met een groep bent dan verzorg ik ook training of een workshop op maat. Bel of mail me of stel je vraag via het contactformulier. Dan kijken we naar wat kan.

Data 2020-2021

Training 1

Vrij 11 september
Vrij 9 oktober
Vrij 6 november
Vrij 4 december
Vrij 8 januari
Vrij 5 februari
Vrij 5 maart
Vrij 2 april
Vrij 21 mei
Vrij 11 juni
Reservedatum: 2 juli

Training 2

Vrij 18 september
Vrij 16 oktober
Vrij 13 november
Vrij 11 december
Vrij 15 januari
Vrij 12 februari
Vrij 12 maart
Vrij 9 april
Vrij 28 mei
Vrij 18 juni
Reservedatum: 2 juli

Schrijf je hier in voor de training

  • (dd-mm-jjjj)
  • Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord dat deze gegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring.

Aarde: KinderKompaskaart van april

Levensplaneet. Teken een cirkel op papier. Gebruik je favoriete kleur. Teken met een kleur naar keuze onderin de cirkel een ietsjes golvende lijn van links naar rechts. Teken erboven nog een golvende lijn. Maak deze golf wat groter. Teken zo een aantal lijnen tot je bovenin de cirkel bent. Geef ieder baan met kleurpotlood een kleur. Teken in iedere baan iets wat op of in de aarde leeft. Denk aan dieren, bollen, mensen, bloemen, struiken, bomen, paddenstoelen, gras. Er ontstaat een kleurrijke wereldbol vol leven.

Lees meer