Inschrijven training Contact met je natuur

Goed dat je mee wilt doen met de training ‘Contact met je natuur’! De trainingen zijn inmiddels weer gestart. Coronaproof, en we werken sowieso veel buiten 🙂 De trainingen zijn op vrijdagochtend.

De training kost 150 euro voor 10 ochtenden. Dat is inclusief lesbrieven, materialen & hulpmiddelen, koffie/thee. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. En het is 1 keer per maand.

Ook al zijn de trainingen begonnen, soms kun je nog instromen. Als je met een groep bent dan verzorg ik ook training of een workshop op maat. Bel of mail me of stel je vraag via het contactformulier. Dan kijken we naar wat kan.

Data 2021-2022

Training 1

10 september
8 oktober
5 november
3 december
14 januari
11 februari
11 maart
8 april
6 mei
3 juni

Reservedatum: 1 juli

Training 2

17 september
15 oktober
12 november
10 december
21 januari
18 februari
18 maart
15 april
13 mei
10 juni

Reservedatum: 1 juli

Training 3

24 september
22 oktober
19 november
7 december
28 januari
25 februari
25 maart
22 april
20 mei
17 juni

Reservedatum: 1 juli

Schrijf je hier in voor de training

  • (dd-mm-jjjj)
  • Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord dat deze gegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring.

Kind: KinderKompaskaart van september

Struintocht. Maak een struintocht. Ga hiervoor wandelen zonder doel. sla willekeurig een pad in, loop langs paden, doorkruis een weiland of park, loop kriskras door een bos. Struin liefst zonder tijdslimiet. Neem in ieder geval de tijd en kijk goed rond. Zet je oren, ogen, neus, handen en voeten aan. Wat is er te beleven in de lucht, ver weg? Wat gebeurt er om je heen op de grond, dicht bij je voeten? Wat voor dieren zie je allemaal onderweg? Wat groeit en bloeit er? Verzamel in je broekzak een paar vondsten. Geef deze bij thuiskomst een plekje in je huis of stop ze bij elkaar in een pot of doosje als herinnering aan je tocht.

Lees meer